menu
Reviews
Veronique H.
17/01/2021
Heel erg vriendelijke dame. Werkt ook heel hygiënisch. Een aanrader!
Kristel F.
26/10/2020
Heel vriendelijke dame, mooie en rustgevende omgeving, deugddoende behandeling met uitleg en zorg. Een aangename en ontspannende ervaring.
Dominique V.
16/10/2020
Super !
Maureen D.
14/10/2020
Een woord : op alle vlakken zalig ! Dit instituut is een aanrader !
Véronique V.
08/11/2019
Genoten van een zalige massage. Voor herhaling vatbaar!
Nancy J.
25/09/2019
Zeker de moeite waard top
Pascale H.
01/08/2019
Een zeer doordringende massage, volledig zen.
Rani D.
15/06/2019
Gewoonweg fantastisch, zalig buitenkomen!
Evelyn D.
05/06/2019
Dankjewel !
Sofie J.
25/04/2019
Zeer aangename massage! Heel zachtaardig en een supervriendelijke dame. Laat je helemaal tot rust komen! Een echte aanrader voor wie eens wenst te genieten van een momentje voor jezelf en alle stress uit het lichaam wilt!
Nathalie M.
27/03/2019
Het was zalig en een heel lieve sympathieke dame is Ann, zeker voor herhaling vatbaar gewoon de tafel iets te hard om lang op de buik te liggen.vriendelijke groeten Nathalie.
Karina D.
21/03/2019
enorm genoten, vriendelijk onthaal ; de dame kent haar vak ; perfecte behandeling !
Renilde B.
21/03/2019
Het was een aangename verassing,An heeft haar werk zeer goed gedaan, de massage aan de rug was ook super.
Sylvie T.
21/02/2019
Heel aangename relaxe gastvrouw. Ik heb genoten. Was ideaal om de relax massage 's avonds te doen. Ik ben terug helemaal zen.
Rani D.
14/02/2019
Super ervaring, enorm van genoten!
Cathy S.
27/12/2018
Heel aangenaam. Deed deugd.
Gudrun S.
12/12/2018
Heel vriendelijke dame. Geeft zachte massage met vaardige handen. Mooi en rustgevend kader.
Ida V.
14/11/2018
Goede ontvangst. Vriendelijk. Alles in het teken van ontspanning. Aanrader
Nadia V.
12/09/2018
Super aangename gelaatsverzorging, fijne dame
Anne-Marie D.
07/08/2018
Heel vriendelijke dame met vakkennis. Een zeer ontspannen verzorging gehad. Een aanrader!
Kristel V.
08/02/2018
Heel goede behandeling, heel rustgevend en tot in de puntjes afgewerkt! Heel vriendelijk, je wordt hier super in de watten gelegd. Top instituut en top behandeling !!!
Bi g.
22/11/2017
Nathalie D.
16/11/2017
Heel relaxerend
Nina L.
07/11/2017
Heel ontspannende massage, aanrader!
nancy s.
21/10/2017
Is een aanrader!
Brigitte V.
15/10/2017
Vriendelijke , en zeer proffessionele schoonheidsspecialiste.
Beoordeling schrijven
Deel je ervaring met onze andere klanten.
Boek behandeling online
Snel en gemakkelijk online je behandeling boeken.
Messenger logo
Chat